Persoonlijk

Psycholoog Karen de Ruijter

Karen de Ruijter

Na mijn studie Psychologie aan de UvA ben ik als psycholoog gestart in een open instelling. Ik heb daar een ruime ervaring opgedaan met het werken met cliƫnten met een breed scala aan psychische klachten.

In 1998 ben ik met mijn eigen praktijk gestart, waarin ik met gevoel en verstand mensen begeleid. Ik heb een stijl van werken waardoor mijn clienten zich uitgedaagd voelen om op hun eigen gedrag te reflecteren en, vrij van oordelen en weerstand, keuzes te maken.

Mijn aanpak is doelgericht en betrokken, gebaseerd op veel ervaring en deskundigheid en weinig vooroordelen. Ik ga naast mensen staan om te helpen te (her)ontdekken wat ze kunnen, hoe ze verder willen en hoe ze keuzes kunnen maken.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.

Karen de Ruijter

Neem contact op


Psycholoog Zeist
Ervaringen van cliƫnten
Ik voel me bij Karen op mijn gemak, alles kan gezegd worden. >> Lees verder...
Psycholoog Zeist
wordt gewaardeerd met 4.9 uit 5 sterren op basis van 13 reviews
Geregistreerd bij:
Psycholoog Zeist
Ernst Casimirlaan 8
3708 CJ Zeist
Route naar mijn praktijk
Top