Ervaringen van clienten

Psycholoog Zeist - Psycholoog Karen

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Psycholoog Zeist – Karen

5 / 5 sterren –
“Ik heb Karen leren kennen als een zeer prettig en ervaren psycholoog. Ik voel me bij Karen op mijn gemak, alles kan gezegd worden en er is ruimte voor een traan maar ook zeker voor een lach.
Karen is een rustig persoon die goed kan inspelen op de behoeften van haar cliënt. Karen werkt (in mijn geval) veel met cognitieve veranderingen, ze leerde mijn gedachten veranderen. De weg van veranderen is niet altijd makkelijk, maar Karen wist me steeds weer op het goede spoor te zetten en wist me te blijven motiveren.

Karen staat niet boven haar cliënt maar naast haar cliënt. Karen heeft heel duidelijk zicht op waar je al wel, of juist nog niet aan toe bent. Stapje voor stapje pakt ze alle gebieden aan waardoor je op een goede manier het probleem waar je voor komt helemaal aanpakt.

Ik ga altijd met een goed gevoel naar Karen toe en ga ook altijd met een goed gevoel weer weg.”
Psycholoog Zeist – Karen

5 / 5 sterren –
“Toen ik bij Karen kwam was ik bang, boos en burned out. Zij wist precies de goede toon bij mij aan te slaan; direct en met veel humor. Met Karen als mijn richtingaanwijzer ben ik vanaf toen op ontdekkingstocht gegaan.

Ze heeft me aangemoedigd, geluisterd, getroost en als het nodig was me met mijn neus de juiste richting uitgedraaid. Wat ik heel fijn vond was dat ze de behandeling aanpaste op mijn persoonlijkheid en mij zelf op onderzoek liet gaan met een door haar gevulde gereedschapskist in de hand.

Met haar hulp heb ik leren luisteren naar mezelf en heb ik geleerd dat ik er mag zijn. En Karen die laatste hobbel ga ik met jouw hulp ook nog overwinnen.”
Psycholoog Zeist – Karen

5 / 5 sterren –
“Karen wekt direct vertrouwen op en schrikt niet snel van een spontane heftige reactie.

Ze kan zeer goed luisteren en uit mijn verhaal de kern filteren. Dat is zeer prettig als ik er zelf niet in slaag om de kern te benoemen. Dankzij de humor van Karen kan ik veel beter mezelf zijn en daardoor opener dan normaal.

Ze biedt gepaste oplossingen en rijkt positieve richtlijnen aan waardoor ik weer houvast heb om de lopende zaken beter aan te kunnen.

Voor de pijnlijke herinneringen bood Karen EMDR aan. Dat heeft bij mij zeer positieve resultaten opgeleverd.”
Psycholoog Zeist – Karen

5 / 5 sterren –
“Prettig vind ik aan Karen dat ze probeert een open sfeer neer te zetten, en niet zo formeel in haar doen en laten is. Daardoor lijkt het of ze “niet aan te werk is“, maar ze wel degelijk betrokken.

Ze speelt in op de actualiteit, gaat uit van wat er nu speelt, en vraagt door, stelt gevoelsvragen, maar geeft er ook blijk van te weten wat er in voorgaande sessies op hoofdlijnen gaande was, en verwijst daar naar als er een patroon lijkt te zijn of als het anderszins relevant is.

Ze houdt beide partners in het oog, ook degene die soms wat minder aan het woord is. Kan goed samenvatten en heeft ook concrete aanwijzingen en handvatten, voor samen of individueel, al naar gelang de situatie. “
Psycholoog Zeist – Karen

5 / 5 sterren –
“Na Karen de Ruijter van internet te hebben “afgeplukt” kwam ik op de eerste afspraak. Toen ze open deed dacht ik meteen: dat is d’r.

Het is een mooie vrouw en zoals ze wel eens zeggen, niet zo’n “geitenwollen sokken figuur”.

Ze is heel rustig, je voelt je meteen op je gemak, ze luistert goed waardoor ze op dingen terugkomt, ze geeft handreikingen cq oplossingen, ze is niet bevooroordeeld, ze oordeelt niet, ze heeft humor.

Soms geeft ze bepaalde opdrachten zodat je die kunt toepassen en de volgende afspraak komen we daar op terug. Je kan alles aan haar kwijt, soms is alleen maar (van je af) praten al fijn.

Als ik na onze afspraak naar huis rij, dan heb ik onbewust weer een glimlach.”
Psycholoog Zeist – Karen

5 / 5 sterren –
“Karen de Ruijter is een fijne pyschologe, zij heeft een goede kijk op zaken, luistert goed naar je, is niet veroordelend en zij zet de zaken in het juiste perspectief.

Tevens gaat zij oplossingsgericht te werk , met als doel dat jij je beter gaat voelen en wat haar ook altijd lukt.

Als ik bij haar ben geweest voel ik mij hoopvoller en kan ik bepaalde zaken beter relativeren, ik kan haar ook altijd tussendoor even bellen of mailen als er iets niet goed gaat, dat is nooit geen probleem voor haar.

Karen bekijk het even het is geen lang verhaal maar dat hoeft ook niet denk ik, dit zijn de kernpunten hoe ik over jou denk en jouw werkwijze, je bent een TOPPER.”
Psycholoog Zeist – Karen

5 / 5 sterren –
“Karen de Ruijter is een voortreffelijke psycholoog. Ze is waarneembaar geinteresseerd, kan goed lezen, onderbreekt je niet, maar als het verhaal afdwaalt brengt ze het op elegante wijze weer in het spoor.

Ze stelt begrijpelijke vragen, trekt haar conclusies en weet haar conclusies en adviezen in gewoon nederlands uit te leggen. In een gesprek weet ze enerzijds de juiste afstand te bewaren, anderzijds schept ze een sfeer van gelijkwaardigheid, wat voor een klant heel plezierig is.

Ze overheerst niet als deskundige, ze is gewoon. Het resultaat: een gesprek als tussen twee mensen met dezelfde interesse. Ze is invoelend, meevoelend en spontaan, heeft gevoel voor humor en is lief wanneer dat op zijn plaats is.

Haar spreekkamer is een weergave van haar persoonlijkheid, ook dat werkt mee aan een rustige sfeer en een prettig consult. Als je na een uur naar huis gaat voel je je lichter. Thuis heb ik nog een uurtje bezinning nodig om het gesprek nog eens op te roepen.”Meer ervaringen van cliënten >>
Wil jij ook verandering?

Neem contact op


Psycholoog Zeist
Ervaringen van cliënten
Ik voel me bij Karen op mijn gemak, alles kan gezegd worden. >> Lees verder...
Psycholoog Zeist
wordt gewaardeerd met 4.9 uit 5 sterren op basis van 13 reviews
Geregistreerd bij:
Psycholoog Zeist
Ernst Casimirlaan 8
3708 CJ Zeist
Route naar mijn praktijk
Top